Kategorier
Videorecensioner

Wolfenstein Youngblood – videorecension!

Alltsedan starten av ATSG har jag haft tankar på att också starta en youtubekanal. Inte för att jag kan varken filma, redigera eller sköta en youtubekanal utan för att jag ofta har tankar om att göra sådant jag inte kan. Resultatet av detta är att ATSG nu fått sin alldeles egna youtubekanal och att jag inleder detta nya och spännande arbete med filmat material med att recensera Wolfenstein Youngblood på video.

OBS ber på förhand om ursäkt för de varierande ljudnivåerna – detta kommer att åtgärdas med en bättre mick – inom kort.

Ovana att sitta framför en kamera lyser igenom både en och tre gånger. Kvaliten på ljudet är också det relativt skakigt. Allt som allt tycker jag dock att detta är ett bra första försök. Ett första försök i youtubandet, ett första försök i filmande och ett första försök att redigera videos i Premiere Pro.

Premiere Pro är tidigare outforskad mark för mig. Mina tankar hittils är att det säkert är oerhört bra, för den som kan det, men också fruktansvärt dyrt och relativt omständigt.

Om du trots bristerna i kvaliten gillar det du ser kan du alltid följa denna kanal på youtube. En sak är nämligen säker. Det här var inte sista gången jag satte mig framför kameran.

Trots att det torde vara relativt enkelt att prata i enlighet med manus i blott trettio sekunder, så visade det sig vara svårt. Mycket svårt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s